Testimoni Bengkung Moden

Testimoni Pengguna Bengkung Moden

Testimoni 1

Katanya " saya memang tengah amalkan pemakaian bengkung ni dan saya suka sangat bengkung moden ni.
Saya dah beli banyak jenis bengkung/korset tapi semuanya ada je yang tak kena. Tak lekat eloklah, tercabut besi lah, ada tu yang susah nak pakai dan seksa nak pergi toilet.
Saya memang percaya pemakaian bengkung yang konsisten memang dapat bantu kempiskan perut dan memang tu lah tujuan utama saya pakai bengkung.
Sebelum ni beria saya beli macam-macam jenis bengkung/korset tapi susah nak pakai dan masalah-masalah lain akhirnya saya tak pakai dan masalah-masalah lain akhirnya saya tak pakai pun tapi bengkung pun tapi bengkung moden ni memang saya puas hati sebab memang senang pakai walaupun velcro tapi kuat lekapannya.
Bengkung ni pun tak menganggu proses nak ke toilet. Paling penting boleh diguna terus sebagai korset bila dan start keja.
Seriously memang buat saya rasa tak stress dan jadi excited pula setiap tak nak pakai."
Penafian/Disclaimer : Testimoni yang digunakan adalah testimoni sebenar dari pengguna kami. Kesan dan kebaikan produk di atas adalah berbeza mengikut individu
 
Testimoni 2
Katanya " Masa mula-mula pakai dulu saya ingat salah order size, rupa-rupanya tak sebab bengkung tu lama-lama akan jadi panjang.
Bengkung ni memang bagus, sesuai untuk orang macam saya yang ada anak 4 yang kejar masa.
Memang senang, cepat dan kemas bila dipakai. Setakat ni lebih kurang seminggu guna dan alhamdulillah dah nampak kesan sikit.
Perut saya agak susut sikit, saya cuma pakai siang je, kalau pakai siang dam laman mesti kesan lagi cepat."
 
Penafian/Disclaimer : Testimoni yang digunakan adalah testimoni sebenar dari pengguna kami. Kesan dan kebaikan produk di atas adalah berbeza mengikut individu
 
 

Tiada ulasan:

Catat Komen